UnitedNature

NewPowerGeneration

is here, sustainable selfsufficient in harmony with nature

 

project:

we share water


Koop drinkwater uit een pak, bespaar het milieu help me voor toegang tot drinkwater, op plekken waar dat niet van zelf sprekend is. We Share Water drinkwater project, staat nog in de kinderschoenen. Op dit moment zijn we in gesprek met marktpartijen.

project:

we share chicken


Waar loop je tegen aan als je samen met je buren zelf kippen wilt gaan houden? Hoe kunnen we de duurzame zelfvoorzienende verandering in gang zetten door er zelf aan deel te nemen. #wesharechicken is een sociaal sociaal media experiment.


Na de 'doe het zelf golf' van de jaren '80, lijkt er een nieuwe doe het zelf golf voor deur te staan. Zelf je eigen energie op wekken, zelf je eigen groente verbouwen en zelf of samen met je buren zorgen voor je eigen eieren. 'WeShareChicken' is een groep van bewuste mensen die zelf of samen met hun buren (BUURZAAM) voor hun eigen eieren willen zorgen door het nemen van een kip. Mee doen meer weten volg ons.:

facebook group:

twitter volg ons:

deel op twitter:

project:
lifelight™


Genieten van een klein stukje UnitedNature in je huis kan met deze lamp. LifeLight hebben we em genoemd. Dit is type Waldkugel

volgWe zijn een coöperatie een fonds, een energie maatschappij. samen met gelijkgestemden bouwen we aan een alternatieve economie. We are the change we want to see. United Nature. The new power generation is here.